Fijnstofmonitor

Omdat fijnstof en gassen steeds meer in het middelpunt van de media komen te staan (trefwoord: klimaatbescherming), neemt ook de vraag naar het gebruik van luchtkwaliteitmonitoren toe. Jantril BV heeft een groot aantal van dergelijke monitoren en kan u helpen bij het analyseren en oplossen van uw problemen.

Veel fijnstofmetingen hoeven slechts gedurende een beperkte periode te worden uitgevoerd, waardoor het voor de meeste bedrijven oninteressant is om dergelijke apparatuur aan te schaffen.

Jantril biedt de juiste oplossing! Bij ons kunt u voor zowel kortlopende als langlopende projecten een fijnstof- en of gasmonitor huren. Indien gewenst kunnen wij de gehele meting voor u uitvoeren. Vraag direct online een offerte aan, of neem telefonisch contact met ons op!

Professionele fijnstofmeters

Jantril verhuurt de Dust profiler en AQM 65 fijnstof- en gasmeter die beide geschikt zijn voor professioneel gebruik. Deze compacte meetsystemen ter grootte van een koffer zijn complete luchtmonitoren, die constant de luchtverontreiniging meten. De AQM 65 kan tot wel 20 verschillende gassen, deeltjes en omgevingsparameters tegelijk meten. Kunt of wilt u zelf geen meting uitvoeren? Dan voeren wij tegen een meerprijs de volledige fijnstofmeting voor u uit. Zo hoeft u zich in de toekomst geen zorgen te maken over de luchtverontreiniging!

Installatie en gebruik van de fijnstofmeter

De compacte AQM 65 biedt u tal van voordelen tijdens de installatie. Zo kan de meter worden vervoerd met een auto, gedragen worden door twee personen en is deze binnen een half uur operationeel op locatie. Daarnaast is deze makkelijk te onderhouden en kunnen we service snel verrichten. Dit komt doordat de sensoren van de AQM 65 verwisselbaar zijn, wat bij veel fijnstofmeters niet het geval is. Een ander groot voordeel is dat u via een online platform direct toegang heeft tot de meetgegevens. Dit alles zonder installatie van een programma op uw PC, telefoon of tablet maar gewoon via de webbrowser op het betreffende apparaat!

Een fijnstofmeter huren

Het huren van een fijnstofmeter biedt u voordelen. Zo hoeft u geen initiële investering te doen en bent u niet verantwoordelijk voor onderhoud en service. Dat verzorgen wij volledig voor u! Heeft u een project aangenomen waarbij een fijnstofmeting verplicht is, of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Vraag dan direct online een offerte aan bij Jantril, of neem telefonisch contact met ons op!

Jantril Monitoring Systems

Meer weten over de producten en diensten van Jantril?

Neem dan nu contact met ons op!

Direct contact

088 - 788 1700