Geluidmeter

Geluidmeter

Jantril Monitoring Systems verhuurt klasse 1 geluidmeters van Norsonic en Sonitus. Deze geluidmeters zijn ideaal voor het monitoren van bouwlawaai. U krijgt volledig automatisch alarmen, statusrapporten en complete rapportages. De metingen zijn realtime online te volgen.

Voor het uitvoeren van akoestische onderzoeken verhuren we de speciale NOR140 klasse 1 geluidmeter van Norsonic. Een akoestisch onderzoek wordt bijvoorbeeld uitgevoerd bij geluidoverlast door buren. Onze experts kunnen discreet geluidmetingen verrichten en een rapport opstellen.

Bij veel bouwprojecten wordt naast een trillingsmeting ook een geluidmeting voorgeschreven. De geluidmeters van Jantril Monitoiring Systems zijn stand alone systemen en zijn gemaakt om langdurig te meten. Naast geluidmetingen kunnen wij ook geluidreducerende Sound Shields leveren. Dit kan erg handig zijn als een aggregraat voor geluidoverlast zorgt. Onze experts kunnen u goed adviseren.

De geluidmeters meten continu. Voorafgaand aan de meting worden de voorgeschreven grenswaarden ingesteld. Als er een overschrijding is van een piekniveau, krijgt u meteen een alarm via email of SMS. In de loop van de werkdag kunt u tussentijdse berichten krijgen om aan te geven of de gemiddelde geluidniveaus voldoen aan de geldende grenswaarden. Zo kunt u tijdig de werkzaamheden aanpassen om alsnog te voldoen aan de grenswaarden, of kunt u juist het werk met een gerust hart doorzetten of zelfs opschroeven.

Jantril Monitoring Systems

Meer weten over de producten en diensten van Jantril?

Neem dan nu contact met ons op!

Direct contact

088 - 788 1700