Geluidsmeter

Geluidsmeter

Een geluidsmeter bepaalt het geluidsniveau in decibel (dB) op een bepaalde locatie. Door gebruik te maken van één van onze klasse 1 geluidsmeters kunt u problemen voorkomen. Zo weet u namelijk zeker dat u geen geluidsoverlast veroorzaakt! Waar worden geluidsmeters vooral ingezet? Op bouwplaatsen, industriële locaties en evenementen. Bijna allemaal locaties waar het geluidsniveau slechts tijdelijk verhoogt wordt, waardoor het in onze ogen niet interessant is om dergelijke apparatuur aan te schaffen. Bent u dus tijdelijk, of voor langere tijd, op zoek naar een betrouwbare geluidsmeter? Dan helpt Jantril u daar graag bij! Wij leveren onze apparatuur gratis in Nederland en België en kunnen tevens een complete geluidsmeting voor u verzorgen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de meting! Vraag vandaag nog online een offerte aan, of neem telefonisch contact met ons op! Wij verhuren altijd tegen scherpe tarieven, of het nu om een kortlopend of langlopend project is.

Geluidsmeter huren?

Het huren van van een geluidsmeter heeft voordelen. Zo is er geen initiële investering gevraagd en bent u niet verantwoordelijke voor het onderhouden van de apparatuur. Onze meetapparatuur is uitstekend onderhouden en wij bieden de service die u van een professionele partij mag verwachten. Staat u op het punt om een geluidsmeter in te zetten bij een project, of heeft u extra capaciteit nodig? Vraag dan direct online een offerte aan bij Jantril, of neem telefonisch contact met ons op!

Professionele geluidsmeters

Jantril verhuurt verschillende Norsonic geluidsmeters, welke uitermate geschikt zijn voor professionele toepassingen. Deze complete meters worden geleverd in een handige koffer en zijn volledige klasse 1 meetsystemen. De meters kunnen door het ingebouwde modem dagelijks automatisch rapporten versturen en tussentijds rapporteren. Daarnaast beschikken deze krachtige geluidsmeters over een noodaccu waarmee u bij gebrek aan stroom 9 uur lang kunt meten.

Geluidsmeting laten uitvoeren

U wilt/kunt zelf de meting niet uitvoeren, maar u bent wel verplicht om de meting uit te voeren en te rapporteren. Wat nu? Jantril verzorgt naast de verhuur van apparatuur, ook complete metingen waarbij wij u volledig ontzorgen. In dat geval installeren wij voor u de geluidsmeter en stellen wij overzichtelijke rapportages samen. Zo kunt u altijd aantonen dat u heeft voldaan aan alle geldende richtlijnen. Op onze geluidsmeting-pagina vindt u een overzicht met meer informatie. Daarnaast bieden wij u middels de monitoring academy de mogelijkheid om uw personeel op te leiden tot meetkundige. Na deze training is uw personeel in staat om in de toekomst zelfstandig metingen uit te voeren.

Jantril Monitoring Systems

Meer weten over de producten en diensten van Jantril?

Neem dan nu contact met ons op!

Direct contact

088 - 788 1700