JANTRIL MONITORING

GELUID

Wij verzorgen de complete geluidsmeting voor u. Met de beste apparatuur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de meting! Vraag vandaag nog online een offerte aan, of neem telefonisch contact met ons op! Wij verhuren altijd tegen scherpe tarieven, of het nu om een kortlopend of langlopend project is.

1037

Completed Projects

10

Qualified Engineers

250+

Meetsystemen

15+

Years Experience

Geluidsmeter huren?

Bent u een ingenieursbureau en voert u zelf de metingen uit? Wij verwijzen u graag door naar SIGICOM BV. Sinds 17 mei heeft SIGICOM BV onze verhuuractiviteiten overgenomen.

Ben u op zoek naar een bureau dat voor u de metingen kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Professionele geluidsmeters

Jantril Monitoring maakt gebruik van klasse 1 geluidsmeters van SIGICOM. Deze geluidmeters zijn ideaal voor het monitoren van bouwlawaai. U krijgt volledig automatisch alarmen, statusrapporten en complete rapportages. De metingen zijn realtime online te volgen. De accu gaat lang mee, dus er is geen stroomvoorziening nodig: PLUG&PLAY.

Bij veel bouwprojecten wordt naast een trillingsmeting ook een geluidmeting voorgeschreven. De geluidsmeters van Jantril Monitoiring zijn stand alone systemen en zijn gemaakt om langdurig te meten. Naast geluidsmetingen kunnen wij ook geluidsreducerende Sound Shields leveren. Dit kan erg handig zijn als een aggregraat voor geluidoverlast zorgt. Onze experts kunnen u goed adviseren.

De geluidsmeters meten continu. Voorafgaand aan de meting worden de voorgeschreven grenswaarden ingesteld. Als er een overschrijding is van een piekniveau, krijgt u meteen een alarm via email of SMS. In de loop van de werkdag kunt u tussentijdse berichten krijgen om aan te geven of de gemiddelde geluidniveaus voldoen aan de geldende grenswaarden. Zo kunt u tijdig de werkzaamheden aanpassen om alsnog te voldoen aan de grenswaarden, of kunt u juist het werk met een gerust hart doorzetten of zelfs opschroeven.

× Hoe kan ik je helpen?