JANTRIL MONITORING

GELUID

Bent u tijdelijk, of voor langere tijd, op zoek naar een betrouwbare geluidsmeter? Dan helpt Jantril Monitoring Systems u daar graag bij! Wij leveren onze apparatuur in Nederland en België en kunnen tevens een complete geluidsmeting voor u verzorgen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de meting! Vraag vandaag nog online een offerte aan, of neem telefonisch contact met ons op! Wij verhuren altijd tegen scherpe tarieven, of het nu om een kortlopend of langlopend project is.

1037

Completed Projects

10

Qualified Engineers

250+

Meetsystemen

15+

Years Experience

Geluidsmeter huren?

Het huren van van een geluidsmeter heeft voordelen. Zo is er geen initiële investering gevraagd en bent u niet verantwoordelijke voor het onderhouden van de apparatuur. Onze meetapparatuur is uitstekend onderhouden en wij bieden de service die u van een professionele partij mag verwachten. Staat u op het punt om een geluidsmeter in te zetten bij een project, of heeft u extra capaciteit nodig? Vraag dan direct online een offerte aan bij Jantril Monitoring Systems, of neem telefonisch contact met ons op!

Professionele geluidsmeters

Jantril Monitoring Systems verhuurt klasse 1 geluidmeters van Norsonic en Sonitus. Deze geluidmeters zijn ideaal voor het monitoren van bouwlawaai. U krijgt volledig automatisch alarmen, statusrapporten en complete rapportages. De metingen zijn realtime online te volgen.

Voor het uitvoeren van akoestische onderzoeken verhuren we de speciale NOR140 klasse 1 geluidmeter van Norsonic. Een akoestisch onderzoek wordt bijvoorbeeld uitgevoerd bij geluidoverlast door buren. Onze experts kunnen discreet geluidmetingen verrichten en een rapport opstellen.

Bij veel bouwprojecten wordt naast een trillingsmeting ook een geluidmeting voorgeschreven. De geluidmeters van Jantril Monitoiring Systems zijn stand alone systemen en zijn gemaakt om langdurig te meten. Naast geluidmetingen kunnen wij ook geluidreducerende Sound Shields leveren. Dit kan erg handig zijn als een aggregraat voor geluidoverlast zorgt. Onze experts kunnen u goed adviseren.

De geluidmeters meten continu. Voorafgaand aan de meting worden de voorgeschreven grenswaarden ingesteld. Als er een overschrijding is van een piekniveau, krijgt u meteen een alarm via email of SMS. In de loop van de werkdag kunt u tussentijdse berichten krijgen om aan te geven of de gemiddelde geluidniveaus voldoen aan de geldende grenswaarden. Zo kunt u tijdig de werkzaamheden aanpassen om alsnog te voldoen aan de grenswaarden, of kunt u juist het werk met een gerust hart doorzetten of zelfs opschroeven.

Geluidsmeting laten uitvoeren

U wilt/kunt zelf de meting niet uitvoeren, maar u bent wel verplicht om de meting uit te voeren en te rapporteren. Wat nu? Jantril verzorgt naast de verhuur van apparatuur, ook complete geluidsmetingen waarbij wij u volledig ontzorgen. In dat geval installeren wij voor u de geluidsmeter en stellen wij overzichtelijke rapportages samen. Zo kunt u altijd aantonen dat u heeft voldaan aan alle geldende richtlijnen. Op onze diensten pagina vindt u een overzicht van de kosten voor het laten uitvoeren van een meting. Daarnaast bieden wij u middels de monitoring academy de mogelijkheid om uw personeel op te leiden tot meetkundige. Na deze training is uw personeel in staat om in de toekomst zelfstandig metingen uit te voeren.

× Hoe kan ik je helpen?