Geluidsmeting

Geluidsmetingen voor bedrijven en gemeentes

Een betrouwbare geluidsmeting laten uitvoeren op locatie? Jantril ontzorgt u volledig! We verzorgen voornamelijk metingen voor bedrijven die actief zijn in de bouw, industrie en horeca/evenementen. Bedrijven die in de regel te maken krijgen met door de overheid opgestelde geluidseisen. Vaak worden er namelijk vanuit de gemeente duidelijke regels gesteld ten aanzien van bouwlawaai. Ook kan het zijn dat u een akoestisch rapport moeten laten opstellen om een vergunning te krijgen voor huisvesting van het bedrijf. Tijdens een professionele geluidsmeting bepalen wij objectief het geluidsniveau. We doen dit met behulp van een geluidsmeter. Aan de hand van de meting zal blijken hoe het gesteld is met eventuele overlast en of u voldoet aan de wettelijke eisen.

 

Vraag offerte online aan

 

 

Bent u zelf een meetkundige en kunt u zelf metingen uitvoeren? Geen punt! Bij Jantril kunt u ook professionele geluidsmeters huren voor een korte en lange periode. Interesse? Vraag online een offerte aan en ontvang van ons binnen 24 uur een antwoord!

 

Geluidsmeting laten uitvoeren

Niet slechts een indicatie van het geluidsniveau, maar exact weten waar u aan toe bent. Daarvoor kiest u als u een geluidsmeting laat uitvoeren door Jantril. Met de meting bepalen we precies in decibellen (dB) het geluidsniveau. Dit doen wij met behulp van de uiterst betrouwbare Norsonic geluidsmeters. Deze apparatuur is een volledig klasse 1 meetsysteem, waardoor deze uitermate geschikt is voor professionele toepassingen. Daarnaast ontvangt u, indien gewenst, automatisch tussentijdse rapportages waardoor u volledig op de hoogte bent van de eerste resultaten.

Nog een voordeel van de Norsonic meter is het formaat. Door zijn compactheid past deze uitstekend in een koffer waardoor deze handig te vervoeren is. Binnen 30 minuten installeren wij de apparatuur en kan de meting starten, zelfs als er even tijdelijk geen stroom is! De apparatuur is namelijk voorzien van een extra accu, waardoor er tot wel 9 uur gemeten kan worden zonder stroom!

 

Wat kost een geluidsmeting?

Een richtprijs voor een professionele geluidsmeting geven is lastig. Dat komt omdat ieder project aan andere eisen moet voldoen en alleen al de omgeving een belangrijke factor is voor de meting. Verder zijn de kosten voor een meting afhankelijk van de duur van de meting en de specifieke wensen qua installatie en demontage. Levering van onze meetsystemen is in Nederland & België altijd gratis. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Binnen 24 uur heeft u een offerte op maat!

 

Snel uitsluitsel over het geluidsniveau?

Heeft uw aanvraag spoed? Neem dan even telefonisch contact met ons op via 088-7881700 of vul het contact formulier in. Wij nemen uw aanvraag dan direct in behandeling en in de meeste gevallen kunnen wij op korte termijn de gewenste meting uitvoeren. Wel zo handig als u vooruit wilt en niet langer kunt wachten!

Jantril Monitoring Systems

Meer weten over de producten en diensten van Jantril?

Neem dan nu contact met ons op!

Direct contact

088 - 788 1700