JANTRIL MONITORING

LUCHTKWALITEIT

Wij leveren compacte professionele luchtmonitors voor het monitoren van fijnstof, stikstof, ammoniak en 28 verschillende gassen
zoals; N02, CO, VOC, NOx, CO2, O3, H2S en SO2.

Het meten van fijnstof, NO2 en CO rondom de bouwplaats wordt steeds vaker gevraagd. Jantril Monitoring kan deze metingen compleet verzorgen. Onze experts hebben ruime ervaring en onze professionele apparatuur van Aeroqual voldoet aan alle eisen. De data is bovendien heel handig real-time online te volgen, samen met trillingsmetingen en geluidmetingen op 1 platform.

Jantril Monitoring verzorgt stikstofmetingen bij bouwplaatsen. 

1037

Completed Projects

10

Qualified Engineers

250+

Meetsystemen

15+

Years Experience

Klik voor meer informatie op deze link: stikstofmonitor. Wereldwijd wordt deze stikstofmonitor ingezet om uitstoot van fijnstof en stikstof te monitoren bij bouwplaatsen. Aeroqual is toonaangevend op de wereldmarkt voor sensortechnologie: de toestellen zijn ontwikkelt om op buiten te meten in alle weersomstandigheden, de meetdata  is betrouwbaar en realtime online. Onze experts hebben een uitgebreide fabriekstraining gekregen om de toestellen perfect te onderhouden en op de juiste manier te installeren.

Jantril monitoring verzorgt het hele pakket voor omgevingsrisicomanagement: bouwkundige opnames, predicties (aerius, trillingen, geluid), trillingsmetingen, geluidmetingen, stikstofmetingen, XYZ metingen etc etc, en natuurlijk ook rapportages. Wil je een vrijblijvend bezoek van ons op locatie om te horen wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons: 088-7881700.

× Hoe kan ik je helpen?