JANTRIL MONITORING

TRILLINGEN

Een trillingsmeter kan u als bedrijf een hoop ellende besparen. Door het monitoren van trillingen kunt u namelijk schade aan gebouwen, apparatuur en zelfs mensen in de directe omgeving voorkomen! Heeft u binnenkort een trillingsmeter nodig voor bouw- en/of sloopprojecten? Huur dan een trillingsmeter bij Jantril Monitoring Systems. Naast de verhuur van systemen voeren wij ook complete trillingsmetingen uit. Huren bij Jantril Monitoring Systems is simpel en voordelig. U belt of mailt en wij bezorgen en installeren op elk gewenst moment. Di doen we met een duidelijk all in dagtarief. Dus geen bijkomende of onverwachte kosten achteraf!

1037

Completed Projects

10

Qualified Engineers

250+

Meetsystemen

15+

Years Experience

200+ professionele trillingsmeters op voorraad

De Profound Vibra trillingsmeters zijn gekalibreerd, perfect onderhouden en altijd voorzien van een simkaartje. De trillingsmetingen zijn realtime online te volgen. Op afstand kunnen instellingen worden aangepast. De Vibra trillingsmeter heeft wereldwijd een bewezen track record van duizenden succesvolle metingen. Deze trillingsmeter voldoet aan de SBR Richtlijnen, de DIN en alle andere internationale richtlijnen. Zo bent u verzekerd van betrouwbare metingen. De nieuwe Richtlijn SBR A kunt u hier downloaden.

Trillingsmeting laten uitvoeren

Wilt u, of kunt u, zelf de metingen niet uitvoeren? Geen probleem! Jantril stuurt een meetkundige om dit geheel voor u te verzorgen. Zo weet u zeker dat u metingen conform de SBR richtlijnen uitgevoerd worden en kunt u zich bezig houden met de werkzaamheden waarin u gespecialiseerd bent.

Een trillingsmeter huren

Een trillingsmeter huren biedt voor u als bedrijf veel voordelen. De initiële investering bij de aankoop van dergelijke apparatuur vervalt. Daarbij zijn wij volledig verantwoordelijk voor het onderhoud en de service van onze apparatuur. Heeft u een project lopen waarbij een trillingsmeting vereist of verstandig is? Of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Vraag dan direct online een offerte aan, of bel ons even!

× Hoe kan ik je helpen?