Trillingsmeter

Trillingsmeter

Een trillingsmeter kan u als bedrijf een hoop ellende besparen. Door het analyseren van trillingen, kunt u namelijk schade aan gebouwen, apparatuur en zelfs mensen in de directe omgeving voorkomen! Gaat u binnenkort aan de slag op een bouw- of sloopproject in uw woning of op een bedrijventerrein? Huur dan een trillingsmeter bij Jantril! Net zoals bij fijnstofmetingen, zijn ook trillingsmetingen vaak tijdelijk van aard waardoor het vaak niet rendabel is om een dergelijk product aan te schaffen. Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Ook dan is het huren deze apparatuur de juiste keuze! Indien gewenst komen wij de meters gratis leveren in Nederland en België. Ook kunt u door ons een trillingsmeting laten uitvoeren conform de SBR richtlijnen. Interesse in het huren van een trillingsmeter? Vraag dan direct een offerte aan, of neem telefonisch contact met ons op!

Professionele trillingsmeter

Jantril verhuurt de meest geavanceerde trillingsanalyse apparatuur (VIBRA+) die geschikt is voor professioneel gebruik. Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbare metingen die, indien gewenst, conform de SBR richtlijnen wordt uitgevoerd. Deze apparatuur biedt verder het voordeel dat u real-time de metingen op afstand kunt inzien en dat de apparatuur op afstand ingesteld kan worden. Wilt u een melding krijgen van belangrijke gebeurtenissen of automatisch de trillingen uitlezen of rapporteren ? Ook dat is mogelijk met de trillingsmeters van Jantril!

Trillingsmeting laten uitvoeren

Wilt, of kunt, u zelf niet de metingen uitvoeren en de daarbij behorende rapportages maken? Geen probleem! Jantril stuurt een meetkundige om dit geheel voor u te verzorgen. Zo weet u zeker dat uw metingen volgens de SBR richtlijnen uitgevoerd worden en kunt u zich richten op de activiteiten waarin uw onderneming gespecialiseerd is. Op onze diensten pagina vindt u meer informatie over het laten uitvoeren van een trillingsmeting.

Een trillingsmeter huren

Een trillingsmeter huren biedt u als bedrijf voordelen ten opzichte van de aanschaf van dergelijke apparatuur. De initiële investering hoeft niet gedaan te worden en de verantwoordelijkheid voor onderhoud en service vervalt. Dit valt namelijk volledig onder de verantwoordelijkheid van de verhurende partij! Heeft u een project lopen waarbij een trillingsmeting vereist is, of heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Vraag dan nu een offerte aan bij Jantril, of neem telefonisch contact met ons op!

Jantril Monitoring Systems

Meer weten over de producten en diensten van Jantril?

Neem dan nu contact met ons op!

Direct contact

088 - 788 1700