Trillingsmeters

Trillingsmeters

Heeft u een trillingsmeter nodig? Jantril Monitoring Systems heeft altijd voorraad. Jantril Monitoring verhuurt trillingsmeters en voert trillingsmetingen uit. Huren bij Jantril Monitoring Systems is simpel en voordelig: u belt of mailt, wij bezorgen en installeren op elk gewenst moment, op elke gewenste locatie. Met een duidelijk all in dagtarief. Geen bijkomende of onverwachte kosten achteraf.

 200+ Vibra trillingsmeters uit voorraad leverbaar!

De Profound Vibra trillingsmeters zijn gekalibreerd, perfect onderhouden en altijd voorzien van een simkaartje. De trillingsmetingen zijn realtime online te volgen. Op afstand kunnen instellingen worden aangepast. De Vibra trillingsmeter heeft wereldwijd een bewezen track record van duizenden succesvolle metingen. Deze trillingsmeter voldoet aan de SBR Richtlijnen, de DIN en alle andere internationale richtlijnen. Zo bent u verzekerd van betrouwbare metingen. De nieuwe Richtlijn SBR A kunt u hier downloaden. 

 

Heeft u een trillingsmeter nodig voor het monitoren van een heiwerk, damwanden of sloop? Jantril Monitoring Systems levert altijd en snel! Onze experts zijn goed getraind, dus kunnen de metingen ook volledig uitvoeren. Van monitoringsplan, installatie tot en met een rapport.

Jantril Monitoring Systems

Meer weten over de producten en diensten van Jantril?

Neem dan nu contact met ons op!

Direct contact

088 - 788 1700