JANTRIL MONITORING

VERHUUR

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode professionele meetapparatuur nodig voor een project? Dan bent u bij Jantril aan het juiste adres. Wij leveren onze geluid, trilling- en fijnstofmeters af bij u op locatie. Indien gewenst installeren wij de appratuur zodat uw medewerkers direct aan de slag kunnen met de metingen. Bij Jantril werken we met vaste prijzen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Onze apparatuur is geschikt voor zakelijk gebruik en niet voor particulieren.

1037

Completed Projects

10

Qualified Engineers

250+

Meetsystemen

15+

Years Experience

Voordelen van huren

De aanschaf van professionele meetapparatuur kan een behoorlijke inspanning vergeven. Bovendien moet deze apparatuur onderhouden en jaarlijks gekalibreerd worden. Ook is de kans groot dat het om één enkel project gaat welke je als bedrijf niet zo vaak tegenkomt. In zo’n geval is het huren van deze apparatuur de ideale oplossing.

Huren en metingen 

Naast het verhuren van onze meetapparatuur verrichten wij ook indien gewenst de metingen voor onze klanten. Ideaal voor als u zelf niet beschikt over de benodigde meetprofessionals. Bovendien bent u als u het uitbesteed ook niet meer verantwoordelijk voor het bijhouden van de uitslagen en het maken van de rapportages. Dit alles zal door ons van a tot z geregeld worden. Wel zo handig!

× Hoe kan ik je helpen?