JANTRIL MONITORING

VERHUUR m.i.v. 17 mei overgenomen door SIGICOM BV

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode professionele meetapparatuur nodig voor een project? Dan bent u bij SIGICOM BV aan het juiste adres. Per 17 mei heeft SIGICOM BV de verhuuractiviteiten van Jantril BV overgenomen! 

Zoals u gewend bent, is bezorging op locatie mogelijk. Indien gewenst installeren wij de apparatuur, zodat uw medewerkers direct aan de slag kunnen met de metingen.

We hebben geweldig nieuws! Sigicom BV heeft de verhuuractiviteiten van trillingsmeters en geluidsmeters van Jantril BV overgenomen! Dit betekent dat we nu nog sterker staan als dé plek voor topkwaliteit monitoringssystemen in Nederland.

Wij staan bekend om onze top service en expertise. We zijn daarom heel blij dat het geweldige team van Jantril BV nu doorgaat onder de vlag van Sigicom BV. Zij brengen tonnen kennis en ervaring met zich mee, wat ons team alleen maar sterker maakt.

Sigicom BV is een gerenommeerde Zweedse producent van monitoringssystemen, met kantoren over de hele wereld, en nu ook in Nederland. Dus ja, we zijn behoorlijk trots op deze stap voorwaarts!

Bij Sigicom BV kun je terecht voor zowel de aanschaf als de verhuur van hoogwaardige meetsystemen. En we laten je niet in de steek als het gaat om installatie en demontage – onze experts staan voor je klaar!

We willen onze klanten alleen het beste bieden, en deze overname helpt ons dat nog beter te doen.

Als je vragen hebt, laat het ons weten! Ons vertrouwde team staat voor je klaar:

Robert Senicic
General Sales Manager
Bendert Schelfhout
Business Developer

1037

Completed Projects

10

Qualified Engineers

250+

Meetsystemen

15+

Years Experience

Voordelen van huren

De aanschaf van professionele meetapparatuur kan een behoorlijke inspanning vergeven. Bovendien moet deze apparatuur onderhouden en jaarlijks gekalibreerd worden. Ook is de kans groot dat het om één enkel project gaat welke je als bedrijf niet zo vaak tegenkomt. In zo’n geval is het huren van deze apparatuur de ideale oplossing.

Huren en metingen 

VERHUUR: Sigicom BV. Naast het verhuren van onze meetapparatuur, kunnen wij de apparatuur ook voor u installeren en demonteren.

MONITORING: Jantril Monitoring BV. Heeft u behoefte aan volledige ontzorging m.b.t. de metingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van bouwkundige opnames tot metingen, van predicties tot rapportages: omgevings risicomanagement van A tot Z!

× Hoe kan ik je helpen?