Omnidots SWARM Trillingsmeter

Trillingsmonitor met MEMS-technologie

De SWARM trillingsmeter is de meest efficiënte en kwalitatieve trillingsmeter op de markt en maakt gebruik van MEMS technologie.

Een eenvoudig te installeren trillingsmonitor

De installatie van de SWARM is ongekend snel en eenvoudig, zoals u in deze video kunt zien. U configureert op afstand de meetpunten via het Honeycomb webplatform. Daar ziet u ook 24/7 uw meetgegevens, toegankelijk van overal ter wereld vanaf uw laptop, smartphone of tablet.Een compacte oplossing voor trillingsbewaking

De SWARM is compact (10,9 x 13 x 4,5 cm) en lichtgewicht (260 gr).

Trillingsmeter voor de bouw- en infrastructuursector

Onze klanten gebruiken de SWARM trillingsmeter wereldwijd in de bouw- en infra en ook bij het meten van trillingen van andere aard, zoals trillingen bij windmolens, trillingen bij datacentra en trillingen door zwaar verkeer. U gebruikt de SWARM voor het meten van potentiële schade aan constructies en voor het meten van hinder bij personen in gebouwen.

Een complete en kwalitatieve trillingsmonitor

De SWARM voldoet aan IP65 en meet volgens actuele en relevante normen en richtlijnen.

Monitor trillingen met een draadloze verbinding

De meetdata wordt via 4G of WiFi automatisch van de SWARM naar het Honeycomb platform verzonden. U hoeft nooit meer op locatie meetgegevens uit te lezen en bespaart tijd en arbeidskracht door de ongekende efficiëntie van de SWARM.

× Hoe kan ik je helpen?