Profound Vibra+ trillingsmeter

Profound VIBRA-serie

Combineer een gevoelige 3D-sensor met een compacte, spatwaterdichte unit, inclusief high-performance processing, en het resultaat levert ongeëvenaarde prestaties bij het monitoren van trilingen.

Met een VIBRA model uit de VIBRA-serie meet u continu en nauwkeurig trillingen, veroorzaakt door bijvoorbeeld verkeer, hei- of sloopwerkzaamheden en explosies. Door het registreren van trillingen kunt u objectief en conform de geldende richtlijnen, het risico op schade aan gebouwen en gevoelige apparatuur beoordelen. Met een VIBRA+ model kunt u tevens hinder voor personen meten en beoordelen. De trillingswaarden worden continu gemeten, opgeslagen en direct weergegeven op het display.

De nieuwe robuuste IP65 behuizing is compact, licht en gemakkelijk draagbaar, zodat systemen op meerdere meetpunten gemakkelijk en snel kunnen worden verplaatst. Het systeem werkt op een interne accu en kan gedurende een aantal weken onbemand en ononderbroken meten. Alle VIBRA modellen zijn voorzien van een geïntegreerd 4G-modem, inclusief terugvalopties naar andere netwerken. Online verbinding en visualisatie van gegevens was nog nooit zo gemakkelijk. Met de Remote Settings functie op vibramonitoring.com kunt u een aantal meetinstellingen wijzigen van een VIBRA+ welke meet in het veld.

De Profound VIBRA-serie bestaat uit de VIBRA en de VIBRA+. Elk model voldoet aan de systeemspecificaties ui tde DIN 45669-1 en meet afhankelijk van het model conform nationale en internationale richtlijnen, zoals SBR – deel A:2017 en B, DIN 4150 – 2 en -3, BS 5228-2, BS 7385-2, SS 460-49 66/61, AS 2187.2.

Indien uw onderneming KOMO BRL 5023 gecertificeerd is, kunt u met de VIBRA+ trillingsmetingen conform SBR-deel A en B uitvoeren. Ook kunt u met een VIBRA+ metingen verrichten inclusief de gewenste data uitvoer conform Beleidsregel Trilingshinder Spoor (BTS:2014).

Profound is al ruim 25 jaar toonaangevend op het gebied van trillingsmeetapparatuur. Met een systeem uit de Profound VIBRA-serie beschikt u over een uniek en betrouwbaar instrument om trillingen continu en accuraat te registreren en direct te presenteren.

× Hoe kan ik je helpen?